Meditatie groep

Meditatie groep op woensdag in Brugge 18/19 is geannuleerd

Ben je geïnteresseerd om samen te mediteren?

Is het helemaal nieuw? Of heb je al een aantal keer geprobeerd? Vroeger ooit cursussen en opleidingen gevolgd, maar is het mediteren wat verwaterd?

Join the club!

Samen zijn we sterk.

Mijn opzet is om wekelijks samen te komen met een groepje om elkaar te steunen in het mediteren.

Door samen stil te zijn versterken we onze eigen ervaring. In groep mediteren helpt ook om elkaar te steunen om meditatie een vaste plek te geven in je leven… en het vol te houden.

Een meditatie zelfhulpgroep

meditatiegroep banner (3)

Ik heb zelf ervaring met Vipassana meditaties in Dhamma Pajjota, the Lightbody meditaties in Centrum GEA, actieve meditaties van Osho in Agape Belgium en Spiritual Practice in Findhorn Schotland.

Ik sta open voor verschillende meditatie technieken. Toch is het niet de bedoeling om ons te verliezen in de verschillen, maar ons te focussen op het meest eenvoudige: in stilte aanwezig zijn.

Verloop van de avond:

  • We beginnen de avond met een deelronde. Ik nodig je uit om te vertellen hoe je erbij zit.
  • We doen vervolgens samen een meditatie oefening.
  • Indien nodig en gewenst, kunnen er nadien nog ervaringen uitgewisseld worden.

Adres:

Lets Co & Co, Beenhouwersstraat 119, 8000 Brugge

  • Het allerbelangrijkst bij meditatie is de routine, de gewoonte, de discipline om elke keer –  weer of geen weer; goesting of niet – toch de ogen te sluiten en aanwezig te zijn bij jezelf, in stilte. Daarom heeft meditatie vooral zin als je het regelmatig doet. Ik nodig jullie uit om je daarom in te schrijven voor de ganse reeks.
Advertenties