Vision Quest

Aan al mijn relaties – Mitakuye Oyasin

Ik vertrek morgen op Vision Quest. Ik heb er veel over gehoord; misschien teveel. Ik heb een hoop verwachtingen: een heel bijzonder teken, een duidelijke richting waar ik naar toe moet, een bevestiging.. Pfff, veel ideeën, maar eigenlijk weet ik niets. Spannend. Ik moet toegeven dat ik vooral bang ben om 4 dagen en nachten geconfronteerd te worden met mezelf. Zonder eten, zonder mensen.. Ik en en de natuur; de natuur en ik..  Spannend.. 

stijn onderweg

Missie

Alles op aarde heeft een Doel,

Iedereen heeft een Missie.

Ik merk de laatste tijd hoe belangrijk het is om een Missie te hebben in het leven. Iets waarvoor je gaat, iets wat het leven zin heeft. Ik bots van oudsher met het feit dat ik dat doel buiten mezelf ‘moet’ plaatsen. Ik heb de neiging het in mezelf te plaatsen. Met als gevolg dat ik ter plaatste trappel.

Comfortzone

De magie gebeurt buiten de comfortzone. Dat heb ik intussen geleerd. Het blijft wel lastig natuurlijk. Ik heb de neiging – nu, voor ik vertrek – net meer in de zetel te liggen en filmpjes te kijken, net meer te eten.. meer comfort. Nog een beetje genieten en vasthouden aan de luxe, aan het ego..  Ja, ik ben bang..

Moed

Ik bid en vraag steun om voldoende moed te hebben om buiten de grenzen van mijn comfortzone te blijven staan. Om buiten de vastgeroeste patronen van mijn ego te  – dansen. Mezelf eens stevig wakker schudden en terug op het spoor te zetten. Niet dat ik ontspoord ben. Maar ik kan wel meer focus en meer daadkracht gebruiken.

Pilamaya

Dank je

 

Advertenties